Sunday, December 18, 2011

bertudung saja tidak cukup :)

bismilahirohmanirohim.... :)

ambo nie alang amik dekat satu blog nie...nama blog tu fatinhambahina,blogspot.com...memang best lah blog tu....dia berdakwah cara berdialog dan buat gambar2 menarik yang baik....bukan yang tak baik yer..heh..nie salah satu... :)

jangan ingat nak jadi baik jer kena pakai tudung labuh..tak salah kamu nak pakai tudung biasa..tapi pastikan dia tidak jarang dan labuh menutupi dada sepenuhnya dan tak nampak rambutlah...tapi...yang paling terbaik adalah bertudung labuh...itu saja..tak payah kusut2 kepala...percayalah..sekali anda bertudung dengan sempurna...anda akan menyukainya ! :)

8 comments:

  1. nice entry ..
    awak, share2 la link blogger yang berunsur ilmuan .. InsyaALLAH kite sama2 dapat belajar ilmu baru .. :)

    ReplyDelete
  2. amalan menegur dengan cara yang baik dan sopan juga dapat menarik orang mengikuti macam blog atas nie.. sangat bagus.

    pasal bertudung tu, bila bertudung semua kena elok. perangai, cara bertudung, percakapan semua kena elok baru sejuk mata memandang :)kan? kan?

    nice entry nie untuk aida sendiri supaya sentiasa memperbetulkan kesalahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..betul tu..orang pun suka :)

      Delete
  3. Ayo berkunjung ke blog saya di artikel "BERPAKAIAN SESUAI ISLAM " :D.

    tema yang tak jauh berbeda, tapi dengan pembahasan yang sedikit berbeda :)

    Salam kenal, salam ukhuwah Islamiyah.. ^_^
    http://fatmasholihah.blogspot.com/2011/11/berpakaian-sesuai-islam.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...