Tuesday, September 13, 2011

because i love your website... ^^

assalamualaikum wbt .... ^^

hermm....ok..now alang happy...abaikan post di bawah tu sebab tu hanya luahan hati...mungkin time tu touching telebih kan...yeah...think positive kan... ^^

maafkan ku sayangku..haha
dalam satu situasi...

ok..now we go to the carry mark for your speaking test..
next,noor sahirah bt zainol !
"....i love ur website :) "

alang : tenkiu madam : D


ok alang nak gelak....hahahaha......

kat atas tu adalah ayat lecturer alang tadi masa dia tunjuk carry mark untuk course bel...

seriusly...alang tak percaya tengok markah alang tu..tak da la full mark...tapi macam lawak pun ada..

masa speaking test tu kami kena cerita benefit facebook,myspace semua benda la pasa laman sosial nie...apa lagi...hentam saja la....

yang tak tahan nya..alang dah tak dak idea...duk promote la blog nie..sampai berapa kali tah..bila kawan2 lain cakap...alang akan relate kan dengan blog alang...macam nampak menarik gila...tapi tak menarik sangat pun.......ahahaa

siap kena teguq lagi sebab excited sangat nak cerita pasal keburukan...soalan nak kebaikan ja..huh ! :P

ingatkan dah dapat teruk dah dengan grammar tunggang terbalik...haha...adoi...keja gelak ja tadi...apa2 pun alhamdulilah...rezeki dari Allah....i luv la madam !

final exam nak dekat...memang alang jarang la update...sory sangat2....doakan alang yer..kalau sempat..alang update..kongsi ilmu..cerita..masalah..dan semua benda la...yer ^^

4 comments:

  1. Congratulation !
    And Goodluck for ur final !

    ReplyDelete
  2. aduh logatna kurang ngerti
    hehe

    ReplyDelete
  3. bittaufiq wannajah 4 ur exam senorita...

    ReplyDelete
  4. momochan@ : thanks dear ^^

    k(A)z : err...maksud?

    nigthroad@ : syukran jazilan ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...