Monday, April 25, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

assalamualaikum...
ha..tudia..nampak gambaq tu??
tulah banner kami blogger utagha bgi sapa2 yang tak tau la...

cmna alang tau ea?..haa..mcm nie kisah dia...hari tu alng ada ajaq kawad...pastu ada la sorang kawan alng nie nama dia helmi...tiba2 alng prasan kat blakang baju dia ada tulih kami blogger utagha..aik?..budak nie ada blog gak ka..awat aku x tau pon..kata alng dalam hati..huhu...tapi malas la nak tanya dia beli mana baju tu..so alng pon terpikir..mesti ada fan page ka..group ka...cari2 rupanya memang ada..hahaha...

dengan x malunya alang menghantaq request kt admin kbu tu untuk join group tu..hak3....tgk2..memang best gila la group tu..santai ja..memang semua mcm adik bradik...sembang cam adik bradik..xla dok promote blog ja...nie semua amik tau...best oh..huhu..so..sapa rsa owg utagha n ada blog tu..pi la kt sini KBU

semoga semua family kbu dirahmati Allah dan trus sukses !
sebelum alang lupa...alng dari negeri penang,kedah n perak..duduk s.p.s,penang,lahir kt parit buntaq perak..jiran dengan bandar bharu kedah..senang cita..saya duduk di sempadan antara 3 negeri.....hoho :D

3 comments:

  1. selamat menjadi warga KBU yg poting moting..
    Belog Kechil

    ReplyDelete
  2. salam...boleh join ka org selatan???macam mana nak join???

    ReplyDelete
  3. @assafara :..org selatan?..mksudnya?..awk org mna?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...