Thursday, April 21, 2011

followers bertuah !

assalamualaikum...
sory untk korang semua..lama jgk alang x post entry baru...sibuk skit harinie ngan semalam..kalut dgn kawad..dah nak lawan dah depa sabtu nie..pastu migrain pulak duk kacau..hadoi...kalau x mesti alng update gak sekurang2nya  sekali sehari..tapi nak buat mcm mana kan...uke x dak kaitan ngan tajuk keyh..haha

nie alng nak bagi link2 blog yg bertuah2 belaka sebab bertuah jadi followers alng yg ker 96-100..rujuk SINI korang jenguk2 lah dulu blog diorang ea..

paling bertuah kerana menduduki followers yg ke-100 :)
http://gula-gulapelangi.blogspot.com/

followers yg ke 99 :
http://blueberrybun185.blogspot.com/

followers yg ke 98 :
http://izzatishahudin.blogspot.com/

followers yg ke 97 :
http://www.sunahsukasakura.com/

followers yg ke 96 :
http://syamirazainan.blogspot.com/

uke..merekalah yg paling bertuah tu..dan alang nak kongsi link yg mereka buat entry tu sila tengok


tgklah diorang puji blog alng..mentang2 dapat hadiah..hehehe...dalam 5 tu..hanya 3 org ja yg buat..lagi dua org maybe sibuk kot..hehe..xper..alng x kisah pon..lagipon alang x paksa sgt pon...cuma nak kaji apa kekurangan n apa yg perlu di perbaiki lgi jer blog alang nie..apa2 pon..thanks a lot..kerana sudi jadi followers alang n buat entry tu..syukran jazilan..

sebut pasal hadiah..buat masa sekarang nie..alang sibuk sikit..so..x buleh nak uruskan lagi..nanti alang bagitau lain ea..tapi jagan risau..hadiah anda ada..hehe

2 comments:

  1. erk betul2 ade hadiah kez? hehe

    igt tkde=P

    ReplyDelete
  2. eh eh? ade la, tak tahu ponnnnn

    terima kasih :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...