Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

assalamualaikum..haaa...
actuly..alang dah borink tgk muka  abg ben nie kat merata2 blog...adoi..semua blog mesti ada muka abg ben nih la....nek borink !..x percaya??..percayalahhhhhh..ops...uke...xnak nyanyi malam2 dah...

uke..sambung cerita..tambah2 header abg ben yg paling hensem tu...hahaha..tukaq la pulak abg ben ooi..hehe.. :D

tapi..tapi....ada tapi nah...alang mula terasa nak join n tengok blog abg ben nie selepas abg ben crita pasai akad nikah dia...rujuk sini....huh..lepas tu alang tergelak sorang2....tengah malam pulak tu..haha...n alang rasa entry pasai akad nikah tu lah yg membuat alang tertarik dan tertawan untuk masuk segmen abg ben nie..n rasa nak tau lagi cerita selepas tu..ader sambungan ker x..hurmm...x der kaitan kan??..tapi tulah....kah3...n x tau pasai pa rasa nak join segmen abg ben kali nie begitu membuak2 even x dapat hadiah pon !..x pernah lagi join sebelum nie segala2 segmen abg ben nie.....selalu jdi silent readers ja...abg ben memang best....cuma x mau puji lebih2...kan dah ramai puji abg ben kan..kan..kan...puji dalam hati cukop la kot..hehe..ok sapa nak join...buleh la klik gambar yg alang paling borink nie ea..keh3 :)



hope dapat tambahkan kawan2 bloggers yg semuanya baik2 blako..dan3...yg paling penting..semoga abg ben bahagia bersama isteri tersayang :)

mai kita sama2 bagi gegaq nuh !

12 comments:

  1. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hyee dropping by :) gegar gegar.


    http://amierazemiesya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Its Complicated

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Its Complicated

    ReplyDelete
  7. hi..
    bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

    ReplyDelete
  8. salam kenal..

    gegar dan follow!!! www.etiey.com

    ReplyDelete
  9. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...